Startpagina
 
Steeds terugkerende blaasontstekingen

Steeds vaker komen wij in aanraking met vrouwen die veel terugkerende blaasontstekingen hebben. Dit kan een zeer vervelend probleem zijn. Het is niet alleen pijnlijk maar je moet ook vaak naar de wc en plast steeds kleine beetjes. Ook zijn er vrouwen die geen klachten hebben en ongemerkt met een doorsluimerende blaasontsteking rondlopen.

Het belangrijkste om te voorkomen dat je blaasontsteking krijgt is het goed uitplassen. Tijd nemen voor het plassen is belangrijk! Net zo als het op de juiste manier op de toilet zitten! Goed uitplassen is niet altijd goed mogelijk b.v. als de bekkenbodemfunctie niet optimaal is. Als er een te gespannen bekkenbodem is wordt het uitplassen moelijker. Door een verzakking kan het zijn dat het uitplassen niet altijd goed lukt. Hierdoor blijft er urine achter en dat kan aanleiding zijn tot het ontstaan van een blaasontsteking.

Als je steeds weer opnieuw blaasontstekingen krijgt blijf daar dan niet mee doorlopen en antibiotica na antibiotica gebruiken maar pak dat dan samen met ons aan.

Ontwerp & realisatie: BW H ontwerpers