Startpagina
 
Wie zijn wij

Welkom op de site van het Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum Leeuwarden en Dokkum.

Binnen ons centrum richten wij ons op problemen in het gebied van het bekken- en bekkenbodem, de lage rug en de buik. Deze problemen kunnen voorkomen bij vrouwen, mannen en kinderen. Wij staan in Leeuwarden met een team van zes bekkenfysiotherapeuten voor u klaar. Daarnaast is er binnen ons centrum ook een continentieverpleegkundige die u verder kan helpen met uw klachten. Een dietiste en een menopauzeverpleegkundige staan klaar om ingezet te worden als daar behoefte aan is.

Ons centrum staat bekend om goede zorg m.b.t. bekkenbodemproblematiek maar is ook een expertisecentrum op het gebied van buikpijn en pijn rondom bekken en lage rug. Daarnaast heeft het een grote expertise opgebouwd op het gebied van de proctologie (aandoeningen aan de anus en endeldarm).

Naast ons centrum in Leeuwarden kunt u ons ook bezoeken in Dokkum. We werken daar met drie bekkenfysiotherapeuten en kunnen daar ook andere specialisaties inzetten. Dit is afhankelijk van de zorg die voor u van belang is.

Hieronder stellen wij ons aan u voor. Allen zijn geregistreerde bekkenfysiotherapeuten en in bezit van de Master Specialized Physiotherapy (MSPT) 

 

 

 

 

 

Ontwerp & realisatie: BW H ontwerpers