De gevolgen van het coronavirus op ons dagelijks leven worden minder ingrijpend. We zijn in een volgende fase gekomen. De corona-specifieke adviezen vervallen.

Algemene adviezen

Veel mensen hebben afweer opgebouwd tegen corona door vaccinatie of doorgemaakte infecties. Daarom zien we corona nu als een van de luchtweginfecties die je kunt krijgen en waarmee je anderen kunt besmetten. De adviezen om verspreiding van corona te voorkomen worden dus zoveel mogelijk hetzelfde als die bij andere luchtwegvirussen. Het kabinet pleit ervoor om het gezonde verstand te blijven gebruiken bij griep- en verkoudheidsklachten.

Wat verandert er?

Het is bij klachten niet meer nodig om een (zelf) test te doen en ook hoef je niet meer vijf dagen in isolatie te gaan als je corona hebt.

Ons beleid

  • Heb je griepklachten met koorts en voel je je ziek, blijf dan thuis.
  • Daarnaast blijven de algemene adviezen om alle infectieziekten te voorkomen overeind, zoals vaak en goed je handen wassen met water en zeep en hoesten of niezen in je elleboog.

Heeft u vragen over ons Corona beleid dan vragen wij u bij voorkeur om via e-mail contact op te nemen. Dit kan via info@bekkenbodemzorgcentrum.nl 
Telefonisch zijn wij eventueel bereikbaar op 058-2991379

Deze pagina wordt continu up-to-date gehouden, dus voor de laatste ontwikkelingen kunt u altijd op deze pagina terecht. Heeft u vragen of twijfels? Neem dan contact met ons gerust op.