Ik ben Marleen Veenstra en sinds 2010 werkzaam in het Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum. Daarvoor heb ik 10 jaar als psychosomatisch en algemeen fysiotherapeut gewerkt in zowel een particuliere praktijk als in het Medisch Centrum Leeuwarden. 
Vanaf 2010 ben ik mij als fysiotherapeut gaan richten op de bekken- en bekkenbodemproblematiek en heb ik de drie-jarige Master opleiding Bekkenfysiotherapie gevolgd in Amersfoort. Nu werk ik fulltime als bekkenfysiotherapeut waarvan 3 dagen in Leeuwarden in het Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum en 1 dag in Bolsward. 
Naast de bekkenfysiotherapie heb ik de post-HBO opleiding Seksuologie gedaan zodat ik binnen ons centrum de patiĆ«nten met seksuologische klachten nog effectiever kan helpen en begeleiden. 


Het vak bekkenfysiotherapie spreekt mij erg aan omdat ik hierin al mijn kennis kwijt kan en ook echt wat kan betekenen voor de patiĆ«nten die bij ons in het centrum komen. Klachten die gerelateerd zijn aan het bekken gebied hebben een grote impact op iemands kwaliteit van leven. Een bijdrage kunnen leveren in het herstel van deze klachten maakt het vak voor mij boeiend en geeft me een voldaan gevoel. De combinatie van psychosomatische fysiotherapie en bekkenfysiotherapie ervaar ik als zeer prettig omdat klachten een lichamelijke, maar ook een psychologische en sociale context hebben. Het een gaat niet zonder het andere.     

Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en voel me bevoorrecht te kunnen werken in ons fijne team en binnen ons mooie vak.

BIG registratienummer: 49050237304

LinkedIn pagina van Marleen Veenstra