Dit is een uitnodiging voor een webinar voor alle patiënten en hun naasten die te maken hebben met anuskanker, een niet veel voorkomende vorm van kanker.

Anuskanker, inzicht en impact

Informatie over de ziekte, de gevolgen en advies voor kwaliteit van leven.

Op donderdag 10 februari 2022 organiseren we van 15.00-16.30 uur het webinar ‘Anuskanker, inzicht en impact’ voor patiënten, ex- patiënten en hun naasten.

Na een succesvol eerste webinar ‘Anuskanker en hoe nu verder’ in januari 2021, organiseren wij een vervolg hierop. Via https://youtu.be/d2-AzctYMU8 kunt u dit webinar terugzien.

In deze tweede editie komen weer nieuwe thema’s aan bod: over het ontstaan van anuskanker en of het te voorkomen is. Ook wordt er meer verteld over hoe de keuze voor voeding u kan helpen bij klachten van de chemoradiotherapie en/of operatie. De bekkenfysiotherapeut Jenneke Kalkdijk gaat in op de werking van de bekkenbodem en hoe deze te trainen bij klachten na behandeling.

Tot slot is er de gelegenheid om met één van de sprekers verder te discussiëren en vragen te stellen. Dit gebeurt ook online via een break-out room.

https://www.avl.nl/webinar-anuskanker2

WEBINAR

Het webinar is kosteloos. U dient zich wel in te schrijven zodat we u de link kunnen mailen van de online bijeenkomst.

Via onderstaande link kunt u het programma inzien, vragen voor het webinar inbrengen en u inschrijven.

https://www.avl.nl/webinar-anuskanker2

We hopen u 10 februari online te zien!

Namens de organisatie van het Antoni van Leeuwenhoek