Ik ben Geja de Vries en werk als (kinder)bekkenfysiotherapeut in het Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum, zowel op de locatie in Leeuwarden als in Dokkum. Vanaf 2010 ben ik mij als fysiotherapeut gaan richten op het behandelen van mannen en vrouwen met bekken- en bekkenbodem gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik een aantal jaren geleden de opleiding tot kinderbekkenfysiotherapeut afgerond en sindsdien behandel ik ook veel kinderen met klachten in het buik- en bekkengebied.   


Wat het werk zo leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is. Iedere bekkenklacht staat op zichzelf en ieder persoon die die bekkenklacht heeft is uniek en dat vraagt dus ook om een unieke/individuele manier van behandelen. Het contact met de patiënt, maar ook met huisartsen en specialisten, dat is wat dit werk leuk en uitdagend maakt. 

Daarnaast vind ik het werken met kinderen (en het ondersteunen/adviseren van de ouders/verzorgers) fantastisch. Het spelenderwijs behandelen van plas- en poepproblemen en het contact wat je met de kinderen hebt, dat is wat dit vak zo mooi maakt. Daarnaast zorgt de samenwerking met andere disciplines (o.a. kinderartsen/ pedagogen/ psychologen) ervoor dat ieder kind zo goed mogelijk geholpen kan worden. En dat is waar dit vaak om draait!

BIG registratienummer: 39908667504