Sandra is sinds 2000 werkzaam bij Fitaal Heerenveen (nu onderdeel van het Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum) als bekkenfysiotherapeut. Ze is begonnen als fysiotherapeut, maar nog tijdens haar studie werd haar interesse in het bekkengebied aangewakkerd. In haar scriptie vergeleek zij verschillende vormen van zwangerschapsbegeleiding, waardoor ze besloot zich te verdiepen in de specialisatie bekkenfysiotherapeut.


Scholingen in binnen- en buitenland verdiepen de (of Sandra’s) kennis over bekken en bekkenbodemklachten en de vraag naar deze specialisten is groot. Het stellen van een diagnose, geven van uitleg en het verduidelijken van de klacht – met alle facetten die daarop van invloed zijn – vindt zij het meest waardevolle aan haar werk.

Sandra werkt met veel plezier bij het Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum, vanwege het grote team en de verschillende specialisaties. Er heerst een goede sfeer, waarbij er voldoende ruimte is om collega’s om advies te vragen, samen te werken en snel te schakelen met artsen en verloskundigen.

In haar vrije tijd is Sandra graag creatief bezig, zoals werken met keramiek, tekenpapier of in de keuken. Ze houdt van spelletjes doen, lezen, tuinieren en wandelen in het bos.

BIG registratienummer: 79033357404