Lisette Kooistra is sinds april 2018 werkzaam bij Fitaal Heerenveen (nu onderdeel van het Bekken en Bekkenbodem Zorgcentrum) als bekkenfysiotherapeute. Lisette is begonnen als oefentherapeute Cesar. Hierbij kwam ze in aanraking met zwangerschapsgerelateerde klachten.

Een zeer interessante materie waar Lisette meer over wilde weten. Ze ging specifieke cursussen volgen en kwam erachter dat ze opgeleid wilde worden tot bekkenfysiotherapeut. Echter moet je dan eerst wel fysiotherapeut zijn en dat was ze niet.

Toen haar vriend klaar was met zijn opleiding Sport & Gezondheid ging hij fysiotherapie studeren. Deze kans heeft ze aangegrepen en ze is met hem mee gegaan. Daarna kon wel de opleiding bekkenfysiotherapie worden gevolgd. Sinds ruim een jaar is Lisette met veel plezier aan het werk met deze patiƫntencategorie.


Naast het werk is ze regelmatig aan het hardlopen en doet ze graag mee aan de trimloopjes van Sport Vereniging Friesland. Samen met haar partner heeft Lisette drie honden waar ze zeer actief mee zijn; schapen drijven, speuren en canicrossen (hardlopen met de hond) is voor allen een genot.

BIG registratienummer: 29916926604